Titepuhkuselt tagasi uue singliga

Teatame rõõmu ja uhkusevärinaga hinges, et ansambel Patronus on titepuhkuselt tagasi ning valmis taas lavalaudu painutama. Folkpoppi viljeleva koosseisu repertuaar on viimse kui noodini lihvitud ning valmis kuulajate kõrvu paitama. Publiku rõõmuks on valminud täispikk omaloominguline ning eestikeelne kava, mille saatel saab nutta, naerda, kaasa laulda ja isegi tantsu lüüa.

Patronuse uut tulemist saab tähistama 31. juulil ilmuv singel “Vahusel teel”, mille esmaesitlus toimub raadio Elmari otseetris. Edasi hullutame kuulajaid väikese singliesitustuuriga. Alguse saab see ettevõtmine 4. augustil Tartus Püssirohukeldris. Järgnevad näiteks 31. Augustil ülesastumine Kuressaares Arensburg SPA päikeseterassil ja 29. Septembril Tallinnas Black Rose pubis.

Singel “ Vahusel teel” jutustab taaskord loo merest, igatsusest ja armastusest. Eks Silja on oma elu veetnud kaluri peres saarel elades ja sealt see merearmastus pärinebki. Esiti sündis lugu hoopis inglise keelsena, kuid bändi teine sõnademeister Myrakas kirjutas loo ümber eesti keelseks.